SPORT

WATCH

LIFESTYLE

BUSINESS

LATEST NEWS
Hjem Home Page V7

Home Page V7

MODHUG (light) Afsnit 19 – En Kold en Varm

mmi@stroboskop.dk
-1
0

I dette afsnit er Spinnetossen ude at tage temperaturen på vinterens havørredfiskeri ALENE – Da hornet havde brændt ham af Fluehjernen har været en tur på Maldiverne – Det svin !! Related posts: Modhug Afsnit 17 – Muddergang, sølvtøj og stribede gedder Afsnit 4 – En kold torsk Afsnit 11 – Én for stalling og […]

Modhug er Danmarks nye lystfiskerserie. Vi kigger på alle former for lystfiskeri som man kan dyrke i Danmark og dansk farvand. Alt lige fra en ny lystfiskers første kast til trolling efter de store laks. Vi kommer med gode råd og vejledning på alle niveauer samt laver test af fiskegrej og tilbehør.

I vores TV-køkken inspirerer vi til tilberedning af din yndlingsfisk på anderledes utraditionelle men lette måder.
Vores fiskeekspert kommer med tips og tricks til alt det vi laver og lidt til. Han hjælper dig til at komme i gang med eller avancere dit fiskeri.

Vi lægger meget vægt på hvad der sker omkring fiskeriet i Danmark samt alt det arbejde der muliggører vores sublime fiskeri. Hvert år bliver der lagt mange kræfter og penge i at opretholde et bæredygtigt fiskeri. Det vil vi gerne gøre vores til får den opmærksomhed det fortjener.

Så læn dig godt tilbage i sofaen og nyd forestillingen.